5 grunde til at købe en mobil brændekløver

0
966
Mobil brændekløver

Det kan være hårdt for kroppen at hugge brænde, og derfor kan det være en fordel at købe en mobil brændekløver. Hvis du køber en brændehugger, er du sikker på at få flotte stykker af træ, som har samme størrelse og længde. Hvis du selv hugger brænde, kan du ende op med forskellige størrelser, som kan være svære at stable. Her kan du læse om 5 gode grunde til at købe en mobil brændekløver. 

#1 Nem at transportere

En mobil brændekløver er først og fremmest meget nem at transportere, da den har hjul. Dette gør, at du hurtigt og nemt kan flytte brændekløveren, hvis du skal kløve brænde et andet sted. Desuden er kløveren bygget, så den står godt fast, når du hugger brænde. Der findes mange forskellige mobile brændekløvere, så det er en god idé at læse grundigt om den enkelte kløver.    

#2 Ingen ledninger eller stikkontakter

De fleste mobile brændekløvere kører på benzin, og du slipper derfor for generende ledninger. Hvis du vælger en maskine, der kører på el, kan ledningerne komme i vejen, når du hugger brænde. Du kan desuden tage brændekløveren med forskellige steder hen uden at skulle være afhængig af stikkontakter. Du kan derfor gå i gang med arbejdet med det samme uden bekymringer om ledninger eller stikkontakter. 

#3 Kløv store mængder af træ

En brændekløver, der kører på benzin, er ofte mere kraftig end en maskine, der kører på el. Den mobile brændekløver er derfor ideel, hvis du skal kløve meget store mængder af træ. Maskinen sørger desuden for, at træstykkerne bliver lige store. På den måde er de nemmere at stable. Du undgår også at ende med grimme stykker træ, da maskinen kløver træet på samme måde.

#4 Hug brænde hvor det passer dig

En af de store fordele ved at investere i en mobil brændekløver, er at du kan hugge brænde, hvor det passer dig. Du kan altså nemt tage maskinen med i skoven og kløve træet. Hjulene gør det nemt at transportere maskinen, så du både kan kløve brænde i skoven og i hjemmet.

#5 Aflast kroppen

Det kan være, at du i flere år selv har stået for at hugge brænde. Det kan dog være hårdt for kroppen, og derfor kan brændekløveren være med til at aflaste kroppen. Maskinen kræver ikke det store fysiske arbejde, som når du selv kløver brænde med øksen. Sådan en maskine kan derfor både kløve brænde mere effektivt, og desuden er det bedre for kroppen.