5 populære gaver i 2020 – det skal du give i gave i år

0
905
Gaver der ligger på et trægulv

Vil du være årets mest populære gavegiver, så er det ikke lige gyldigt, hvad du dukker op med. Der findes trends inden for alt. Også inden for gaver. Og herunder får du fem bud på, hvilke ting, der er – eller bliver – de mest populære gaver i 2020.

Når du skal give en gave i 2020, og du vil være sikker på, at det bliver en populær gave, så skal du ikke være nærig. Sving kortet, og gør det med glæde, og giv de mest populære gaver i 2020, uanset hvad anledningen er.

Da populære gaver ikke er billige, er det en god idé at fordele gaveindkøbene hen over hele året. Start du bare med julegaveindkøbene nu, så du kan nå at finde de mest populære julegaver i 2020.

Oplevelsesgaver

Spændende oplevelser bliver du aldrig mæt af. Uanset alder og køn. Og sådan er og fortsætter det også i 2020. Jo mere adrenalin, oplevelsen kan få til at suse, des bedre.

Det er ikke nok med en biograftur eller en brunch for to, hvis du skal hitte og give den mest populære gave i 2020.

Find populære oplevelsesgaver her.

Brugskunst

I 2020 er det også populært at komme med ting til hjemmet. Det kan f.eks. være bløde hamam håndklæder til badeværelset, glasvaser eller -skulpturer til stuen eller farvede stentøjsskåle til køkkenet. Og det skal være grønt – ikke alene som i miljørigtig, men også i farven.

Levende lys er også et hit i 2020. Men glem alt om de klassiske, hvide lys. Jo mere farvestrålende, og jo sjovere faconer, des bedre.

Find brugskunst og andre ting til hjemmet her.

Gadgets

Gadgets kan du ikke få for mange af, men du kan give de forkerte i gave – i hvert fald hvis du vil være med i kampen om at give den mest populære gave i 2020.

I 2020 skal du give gadgets, som er nyttige i hjemmet, og som kan interagere med en smartphone – gerne med Siri eller med Amazon Alexa osv. Det kan være højtalere, en aircondition, røgalarmer eller lignende.

Eller du kan købe en dims, der kan levere hvid støj. Hvid støj-maskiner udsender behagelig lyde, som kan være med til at give en bedre søvn, reducere stress, lindre hovedpine, mindske tinnitus og øge koncentrationen.

Find inspiration til nye gadgets her.

Tøj

Det er blevet in igen at købe undertøj, strømper, slips osv. Men det er ikke lige gyldigt, hvad du tropper op med.

Vil du være den mest populære gavegiver i 2020, så skal du købe tøj af bambus. Det er behageligt at have på, og det er et bæredygtigt materiale.

Rejser

Vi elsker at rejse. Men det er ikke grisefesten på Mallorca, du skal bestille billetter til, når guldbrudeparret inviteret til fest.

Det er Cambodja, Gdansk og andre steder, som ikke er overfyldt med turister – endnu. Eller kulinariske rejser, hvor maden står på anderledes råvarer, end vi er vant til i Danmark.

Og husk så for Gud i himmelens skyld at pakke din gave ind i miljøvenligt gavepapir.

Med disse fem bud og forskellige forslag på populære gaver i 2020, skal du nok blive 2020’s mest populære gavegiver.