Aquagain har stor viden om udbygning eller modernisering af eksisterende vandværker

0
770
Rent vand

Aquagain er en professionel producent og leverandør af miljøvenlige og effektive løsninger til håndtering af drikkevand, biogas, spildevand og slam. Løsningerne omfatter alle aspekter lige fra rådgivning, design, konstruktion, produktion, montering og løbende drift. Bliv klogere her.

Aquagain indgår i projekter som hoved- og totalentreprenør

Aquagain er en professionel og anerkendt leverandør af miljørigtige løsninger indenfor håndtering spildevand og slam, drikkevand og biogas. Virksomheden producerer selv sine løsninger, der håndterer alt fra rådgivning og design til konstruktion, levering og idriftsættelse via en selvstændig ekspertafdeling.

Virksomheden indgår i projekter som både hoved- og totalentreprenør, som leverandør af både smede- og maskinentrepriser samt som leverandør af komponenter. De leverer industrielt smedearbejde samt udvikler og producerer unikke løsninger, der er tilpasset til kunden – eksempelvis dæksler, tanke, siloer og filtre samt rør- og anlægsinstallationer.

Løsningerne bliver leveret i aluminium, stål, rustfrit stål samt fiberkomposit, der ofte bliver efterbehandlet hensigtsmæssigt med eksempelvis dyppebejdsning, oliering, glasblæsning, galvanisering samt passivisering. Alle metoder er miljøgodkendte og har de nødvendige certificeringer.

Hvorfor vælge Aquagain?

Når du vælger Aquagain, bliver du mødt af falgfolk, som har en bred erfaring og en solid viden inden for området. Du møder mennesker, som er drevet af et højt engagement, og som forstår at sætte sig ind i dine ønsker og dit behov. Medarbejderne kender til de forskellige processer, der er relevante, og de forstår dine målsætninger.

Samtidig kan du forvente, at du bliver mødt af et kompetent hold, som alle arbejder aktivt sammen med dig for at nå dine målsætninger. Medarbejderne kender til de forskellige processer, der skal gennemgås, før projektet når målet – og undervejs får du naturligvis kvalificeret sparring, så du ender med den helt rigtige løsning.

Virksomheden har eksisteret siden 1956

Aquagains historie starter for omkring 50 år siden, da Karl Skjøth, der er iværksætter, starter firmaet Folding Smed. Karl er en driftig og flittig smed, og han bliver hurtigt anerkendt for hurtig levering af smedearbejde, der primært henvender sig til landbruget. Samtidig iværksætter Karls hustru et vaskeri, som har afgørende betydning.

Hun investerer i sin første vaskemaskine, hvorefter hun hjælper nabolaget og lokalområdets husstande med at vaske tøj. Samtidig hjælper hun til i smedeværkstedet, og i takt med at familien vokser, får børnene også tjanser i vaskeriet. I løbet af 70’erne vokser smedeforretningen, og som en nyhed tager Karl fat i et nyt forretningsområde.

Han tager del i opførelsen af et lokale rensningsanlæg, hvilket viser sig at være en spændende udfordring for Karl. Han brænder for opgaven, fordi der er tale om udvikling af nye metoder inden for rensning af spildevand – og det bliver startskuddet på den virksomhed, som Aquagain er i dag.