Find de rette maskiner til din arbejdsplads

0
311
Industrivaskemaskine

En dagligdag med plettede skjorter og beskidte sokker er noget vi alle kender, og som vores trofaste inventar i form af en vaskemaskine oftest håndterer gnidningsfrit for os. Det hænder dog, at dette ikke altid er tilstrækkeligt. Er du i et erhverv, som kræver en ordentlig vask af diverse tekstiler, hvor en almindelig vaskemaskine ikke helt gør tricket? I så fald, bør din virksomhed for alvor begynde at søge professionel hjælp i form af industrivaskemaskiner og tørretumblere.

Stor kapacitet til en travl hverdag

Vender vi blikket mod børnehaver og plejehjem, er det her uundgåeligt, at der går en dag, uden en vask skal sættes over. Dette er oftest i form af en meget stor kapacitet, hvoraf en industrivask klart vil være at foretrække. Ved at investere i industrivaskemaskiner og tørretumblere vil i på din arbejdsplads opleve en enorm letning af arbejde og en kæmpe tidsbesparelse, da disse maskiner, tåler en kapacitets, som går langt over den almindelige husholdningsvaskemaskine og tørretumbler. Dette er altså en kæmpe hjælp i arbejdsmiljøer, hvor man i forvejen er belastet på tid og personale, og derfor ikke har tiden til også konstant at løbe med vasketøj.

Lavt støjniveau og nemt for brugeren at betjene

Mange forbinder dog industrivaskemaskiner og tørretumblere med et noget klodset og stort apparat, som mest hører til på en fabrik og især gemt væk bag lukkede døre. Og selvfølgelig er maskinerne lidt større end den gængse vaskemaskine, men et sted der er blevet udviklet, for at give den bedste oplevelse til alle brugere er i støjniveauet og brugersystemet. Ingen skal slide ørene op over industrivaskemaskiner og tørretumblere som arbejder på højtryk, eller have svært ved at betjene dem, hvoraf langt de fleste kommer med lavt støjniveau og er nemme at betjene.

Hurtig, effektiv og uhyre grundig

Der er dog kun fordele at hente, når vi snakker industrivaskemaskiner og tørretumblere til din arbejdsplads. De er udviklet til at arbejde hurtigt og effektivt, hvoraf i er garanteret en rekordhurtig vasketid, så i hurtigt kan få ordnet dagens gøremål. Her spiller det også ind, at kapaciteten er så stor, hvoraf der ikke skal sættes flere vaske over end højst nødvendigt i et miljø, hvor der i forvejen oftest vaskes på livet løs. Med denne effektivitet følger også en besparelse i strøm og vand. Trods hurtighed af vask, sikrer industrivaskemaskiner og tørretumblere også en meget grundig vask, så hurtigheden ikke går på kompromis med kvaliteten.