Forskellen på Android og iPhones

0
900

Mange står mellem valget mellem Android og iPhones når de skal købe ny telefon, og det er helt ærligt heller ikke nemt at vide, hvad man lige skal vælge. Der er mange der synes det ene eller det andet er det bedste, og her giver vi dig den informationen du behøver, for at tage det bedste valg for dig.

Find den bedste telefon

Hvilken telefon er bedst? Det er det mange der spørger sig selv om når de skal købe ny telefon. Det kommer først og fremmest an på behov og prisklasse. Det er ingen hemmelighed at iPhones er dyre, specielt hvis du skal have den nyeste model, men du kan få meget for pengene med en Android. Det er hvert fald det myterne siger, og det har traditionelt set også været bedre kameraer i mange Android-telefoner, end det du kan få for samme pris med en iPhone. Kamera er en vigtig faktor for mange fordi de fleste af os tager billeder næsten daglig til sociale medier, og kan lide at tage billeder eller video i forholdsvis høj kvalitet. Her har androidtelefoner længe været overlægen, men det kan godt se ud som om det er lidt i endring. Nu kan man for eksempel få iPhone 11 der i lighed med mange androidtelefoner har to eller tre kameraer, der giver forskellige linser og kan give gode foto- og videoresultater.

Man betaler helt klart meget for designet når man køber en iPhone, men det er ikke sådan, at man ikke får design når man køber Android. Uanset hvad du vælger, så skal du vælge det der passer for dig. Du kan for eksempel få en forholdsvis ny iPhone brugt for de samme penge som du kan købe en ny Android-telefon for.

Tænk på behov

Det er tit behov der afgør hvad man skal vælge. Batterikapaciteten på iPhones er blevet meget bedre de sidste par modeller, men det har typisk været et punkt, der android har været overlægen. Det er også praktisk at have en iPhone hvis man er mac-bruger generelt og kan lide brugerfladerne og funktionerne til Apple. Det giver en mere sømløs teknologisk oplevelse at kunne gå mellem det ene eller andet. Nu findes dog de fleste apps til både android og apple og man skal ikke i så stor grad vælge, hvad der kan køre det ene eller det andet.

Uanset hvad du vælger skal du vælge det der passer dig og din pung. Det er ingen grund til at betale unødvendigt mange penge på en telefon, hvis du er typen, der udskifter den hver gang det kommer en ny model.