Guide: Sådan finder du det bedste abonnement på digitale nyheder

0
586
Kvinde der læser nyheder online

De trykte aviser og magasiner har haft deres kronede dage, og nu om stunder er de fleste af os vant til at læse nyheder online, som f.eks. her på nyheder-i-dag.dk. Det betyder dog ikke, at nyheder er gratis, da langt de fleste medier efterhånden har gemt flere af deres artikler bag en betalingsvæg. Her kan du blive klogere på, hvordan du finder det billigste abonnement på dit foretrukne nyhedsmedie.

Du kan ofte finde gode tilbud på abonnementer

En af fordelene ved at læse nyheder på nettet er, at de ofte er gratis. Det er dog udelukkende nyhederne, der er gratis, da artikler ofte koster penge. Du kan dog spare mange penge på at læse dine nyheder digitalt i stedet for i avisen, og der findes mange eksempler på ugeblade og aviser, som du kan abonnere på digitalt.

Hvis du vil spare penge på dit nyhedsabonnement, så kan det være en god idé ikke bare at tilmelde dig det første og det bedste ugeblad, du støder på. I stedet bør du vente, indtil de kører en kampagne, hvor du kan oprette et abonnement til en nedsat pris – og det kan du faktisk ofte. Læs mere her.

Brug en tjeneste til at samle dine abonnementer

Efterhånden som digitale nyheder er blevet mere og mere populære, er der kommet en øget konkurrence på de trykte medier. De har derfor også digitaliseret sig selv, hvilket betyder, at du i dag også kan læse ugeblade og magasiner på din telefon, tablet eller computer – og der findes tjenester, hvor du får adgang til alle medier.

Eksempelvis findes der tjenesten Pling, hvor du med et simpelt abonnement får mulighed for at abonnere på flere forskellige nyhedsmedier, ugeblade og magasiner fra både ind- og udland. Det er en god løsning, hvis du alligevel smider dine trykte medier ud, når du er færdig med at læse dem. Samtidig koster det kun en brøkdel af prisen.

Du kan derfor spare mange penge, hvis du begynder at læse dine nyheder og artikler digitalt frem for at gå ned i kiosken og købe et magasin eller får det tilsendt med posten. Det kræver blot, at du har tålmodighed, samtidig med at du ikke bare vælger det første og bedste medie, du falder over.