Har du en leder gemt i dag? Så er denne uddannelse måske noget for dig!

0
586
Møde

Sidder du og overvejer hvad du vil med din fremtid? Føler du at du vil brilliere som leder, eller vil du gerne videreuddannes, men har ikke tid til at sætte fem dage af om ugen til at møde op på campus? Det er aldrig for sent at videreuddanne sig, og det er vigtigt at huske på, så kliché som det er, at vi lærer hele livet. Så hvis du føler du kan være en leder, og er skabt til virksomheder, så følg med her.

Hvorfor vælge Danmarks Tekniske Universitet?

En Executive MBA på DTU åbner en verden af muligheder for dig. Uddannelsen omtales også som Master in Management of Technology (MMT), og fokuserer på lederevner og innovation ved hjælp af fremtidens teknologi.

DTU sørger for at du kan tage dette program på deltid, så det passer til din travle hverdag, som følge af DTU’s Learn for Life. Danmarks Tekniske Universitet tilbyder nemlig deltidsuddannelser til dem der ikke kan sætte tid af til at skulle være på campus hver dag.

MBA’en kræver at du kun skal være på campus hver anden fredag og lørdag, og uddannelsen tager kun to år og foregår på engelsk. Campus kan findes i Lyngby ved Danmarks Tekniske Universitet.

Hvad kan uddannelsen tilbyde dig?

Hvis du tager en Executive MBA på Danmarks Tekniske Universitet, vil du lære et sæt af værktøjer der vil gavne dig fra dag ét på studiet, som du vil kunne bruge i dit arbejdsliv.

Du får muligheden for at blive mere værdifuld for din virksomhed, og samtidigt forbedre dine karrieremuligheder, ved hjælp af den viden og de værktøjer du samler op hos DTU.

Du opnår større personlig indsigt, og får muligheden for at forbedre dine lederevner, gennem præsentationer, gruppearbejde og personligt feedback. Dette bliver fulgt af psykologer, der guider dig og hjælper dig med at videreudvikle dine lederevner.

Du vil, som nævnt ovenover, kunne balancere dit arbejde og privatliv uden større problemer, da du kun skal møde op hver anden fredag og lørdag.

DTU tilbyder to internationale studieture, hvor du også får muligheden for at arbejde i udlandet, og dermed udvikle dine evner både indlands og udlands.

Udover al dette, hvilket i forvejen er fantastisk, får du også en masse gode oplevelser.

Du får gode kontakter i forretningsverdenen, der kan gavne dig senere hen. Du får muligheden for at skabe venner for livet gennem studiet.