Iværksætterduo vil gøre a-kasse-nichen mere gennemsigtig

0
220
Håndtryk

For nyligt lancerede iværksætterduoen, Jesper Nørskov Jensen og Casper Ellam Schou, sammenligningsportalen a-kasse-guiden.dk i et forsøg på at gøre a-kasse-nichen endnu mere gennemsigtig.

Det er vist de færreste, for hvem det ikke kan betale sig at indmelde sig i en a-kasse. Et medlemskab i en sådan forening er nemlig ens økonomiske sikkerhedsnet i tilfælde af ledighed.

Hvis du ikke er medlem af en a-kasse, er du nemlig ikke berettiget til at få dagpenge, sæt du skulle være så uheldig at blive ledig. Muligvis vil du i så fald kunne få kontanthjælp, men det er langt fra givet.

I Danmark findes der mere end 20 forskellige a-kasser, og mange synes derfor, at det er lidt af en jungle at navigere rundt i a-kasse-markedet.

Dette perspektiv deles af iværksætterduoen, Jesper Nørskov Jensen og Casper Ellam Schou, som netop har lanceret a-kasse-guiden.dk.

”Vi fik ideen til a-kasse-guiden.dk relativt kort efter, at vi blev selvstændige. I den forbindelse ønskede vi nemlig at skifte til en a-kasse, der var målrettet de selvstændiges segment. Vi fandt et par nogenlunde rådgivningssider, der hjalp os i den rette retning, men fælles for alle de sider, vi besøgte, var, at der – i vores øjne – var en del vækstpunkter ved disse, og at vi mente, at vi kunne skabe en endnu bedre og mere gennemsigtig sammenligningsplatform i a-kasse-nichen end dem, vi erfarede allerede fandtes,” forklarer Jesper Nørskov Jensen og fortsætter:

”Derfor gav vi os i kast med at bygge a-kasse-guiden.dk. Det endte med at blive et langt og udmagrende projekt, men også et projekt, der i vores øjne lykkedes. Vi mener nemlig, at vi på nuværende tidspunkt har Danmarks bedste sammenligningsplatform i a-kasse-nichen, og denne position har vi i sinde at beholde og forsvare, sæt vores konkurrenter før eller siden stepper op og forbedrer deres sites.”

Ikke den eneste sammenligningsplatform makkerparret har bygget

A-kasse-guiden.dk er langt fra den eneste sammenligningsplatform, som makkerparret står bag.

Foruden dette site driver de nemlig også:

  • FindEnKæreste.dk
  • Lydbølgen.dk
  • Eltjek24.dk
  • Godappetit.dk.