Nu kan du bestille take away hos Hungry via en App

0
362
Take away mad i pise

Når sommerferien er over os, er det rart at kunne være spontan. Det gælder i særdeleshed også med mad og drikke, som de fleste os nyder mere i ferien i forhold til den travle hverdag.

Hungry har med deres App gjort det nemt at bestille take away direkte fra mobilen.

Brug App’en når du er på tur

Det har aldrig været nemme at bestille take away. Hungry er endnu en start spiller på markedet, og der kommer flere og flere restauranter og spisesteder du kan vælge mellem. Der kommer også flere og flere forskellige madtilbud. Særligt i større danske byer naturligvis, men dine muligheder er ikke længere kun begrænset til pizza og burgere.

Du kan nemlig efterhånden også få mad fra alle verdens køkkener, som f.eks. thaimad, indisk, kinesisk og du kan få alt lige fra sushi til grillmad, så det er er næsten kun din fantasi og din geografiske lokation der sætter grænsen.

Er du på vej hjem og er hundesulten, så kan du bestille og betale din mad via appen, og så kan du time det sådan, så maden leveres ca. samme tid som du kommer hjem.

Måske kan du endda bestille og få maden leveret der hvor du er, hvis du ikke er ved dit egen hjem.

Spar 20% på første bestilling ved at bruge Appen netop nu

I skrivende stund kan du spare 20% på din første bestilling hvis du bruger Hungry Appen. Hvis du ikke har prøvet Hungry før, så er det måske nu du skal prøve det.

Download Appen i dag og tjek det store udvalg der hvor du befinder dig og spar 20% på din første ordre.