Nyt site skal hjælpe danskerne med at vælge den rette lydbogsapp

0
682
Kvinde med headphones

For nyligt blev sitet Lydbølgen.dk lanceret, og budskabet fra folkene bag er klart: Sitets primære formål er og bliver at klæde de besøgende på til at vælge den – for dem – rette lydbogsapp.

I løbet af de seneste år har der været kraftig vækst i både antallet lydbogsapps samt lyttere af lydbøger.

Som forbruger er det altid rart med lidt forskelligt at vælge imellem, og det skader da heller ikke forbrugeren, at det voksende antal lydbogsapps har skærpet den interne konkurrence, da effekten heraf blandt andet har været, at stort set alle lydbogsapps er begyndt at tilbyde gratis prøveperioder til nye medlemmer.

Selvom det som forbruger er rart med et stort udvalg, er en sideeffekt af et stort udvalg som regel desværre også, at det kan være lidt svært at skulle orientere sig i et marked og finde frem til det – for en – perfekte produkt.

Ovenstående opfattelse deles af iværksætterduoen, Jesper Nørskov Jensen og Casper Ellam Schou, og er hovedargumentet for at have kreeret sammenligningsplatformen Lydbølgen.dk.

”Ideen til Lydbølgen.dk opstod, da jeg besluttede mig for at ville prøve en lydbogsapp. Jeg blev jævnt rundtosset over de mange valgmuligheder og manglede et godt overblik over disse,” forklarer Jesper Nørskov Jensen og fortsætter:

”Dette overblik besluttede jeg at kreere sammen med min forretningspartner Casper Ellam Schou i form af Lydbølgen.dk, hvor vi blandt andet har kreeret en oversigt over de – i vores øjne – bedste danske lydbogsapps.”

Grundige anmeldelser af de mest populære lydbogsapp

Foruden oversigten over lydbogsapps finder man på Lydbølgen.dk grundige anmeldelser af alle de mest populære lydbogsapps.

I disse anmeldelser måles og vejes lydbogsappsene med afsæt i særligt følgende parametre:

  • Udvalg
  • Ry blandt forbrugerne
  • Variation i udvalg
  • Brugervenlighed
  • Pris.

Prøv en lydbogsapp gratis

Hvis du endnu ikke har prøvet nogen danske lydbogsapps, så ligger der mange gratis prøveperioder og venter på dig.

Via dette link kan du se, hvor lange prøveperioder de mest populære danske lydbogsapps p.t. byder deres nye medlemmer velkommen med.