Sådan sparer du penge, når du handler på nettet

0
1377
Pige der shopper på nettet

Du kan nemt spare penge, når du handler på nettet, hvis du forbereder dig køb og foretager en smule indledende research. Se her, hvordan du sparer penge på dine onlinekøb.

Der er god grund til at investere lidt tid, når du skal handle ind over nettet. Hvis du gør din research grundigt, kan du spare mange penge på de produkter, du bestiller hjem online. Er du i tvivl om, hvordan du gør, får du herunder en række gode tips til at spare penge på nettet.

Se efter rabatkoder

De fleste webshops tilbyder, at deres kunder kan indtaste en rabatkode, hvorefter de får en eller anden form for ydelse i retur. Det kan være, at du sparer nogle procenter på dit køb, det kan være, at du får fri fragt på din ordre, eller måske noget helt tredje.

Hvor finder du så rabatkoder på nettet? Der er flere muligheder, du kan gøre brug af. Det letteste er naturligvis at se, om der er mulighed for at tilmelde dig et nyhedsbrev eller lignende, hvor du får en rabatkode, som du kan indtaste, når du handler.

Alternativt kan du søge på Google efter en af de mange portaler, der samler rabatkoderne, så du blot skal finde den shop, du ønsker at handle fra.

Brug en sammenligningsportal

Der findes adskillige services, hvor du kan sammenligne priser på forskellige produkter. Den største og mest populære er formentlig Pricerunner, der er svær at ignorere i denne branche. Selvom der findes andre muligheder herhjemme, er Pricerunner generelt de førende på markedet.

Det skyldes højst sandsynligt, at det er nemt og intuitivt at finde de forskellige priser på samme produkt, så du nemt kan finde frem til det sted, hvor det pågældende produkt sælges til den laveste pris.

Noget af det, der gør Pricerunner smart, er, at du også kan sammenligne den samlede pris, når fragten er blevet inkluderet. Det betyder, at du har et reelt sammenligningsgrundlag, så du rent faktisk får det produkt, du vil købe, til den billigste pris.

Slå dine køb sammen og opnå fri fragt

Hvis du alligevel skal købe flere forskellige produkter, kan det betale sig at slå dine køb sammen, da der er mange webshops, der tilbyder, at du får gratis fragt, hvis du køber for et bestemt beløb. Det kræver naturligvis, at de produkter, du ønsker at købe, findes på den samme webshop. Du kan derfor med fordel begynde at skrive de ting ned, du har planer om at købe, så du altid kan se, om du mangler noget andre fra den shop, du planlægger at bestille fra.